Over ons


Dé Nationale Energie Controle is al een aantal jaar actief binnen de telefonische dienstverlening. Een aantal jaar lijkt niet veel. Tot je telt hoeveel blije klanten de organisatie gecreëerd heeft in deze periode. Wilt u ook een glimlach op uw gezicht als u naar uw energierekening kijkt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!
085 - 047 90 89

Ons Verdienmodel

Energieleveranciers bieden ons een vaste vergoeding indien een klant via ons zijn energiecontract afsluit. Deze vergoeding is vanuit alle energiebedrijven gelijk. Daardoor kunnen wij ook onze onafhankelijkheid garanderen.

U betaalt als overstapper geen extra kosten voor het kiezen van een nieuwe energieleverancier via De Nationale Energie Controle. Wij rekenen geen kosten voor onze dienstverlening, en de vergoeding die wij ontvangen wordt ook niet doorberekend aan onze klanten.

U bent bij ons zelfs goedkoper uit dan wanneer u direct een energiecontract afsluit bij de energieleverancier, omdat in één keer de beste deal op maat voor u wordt opgesteld!