Over ons

Telemarketing Solutions B.V. is al een aantal jaar actief in telefonische dienstverlening. Een aantal jaar lijkt niet veel. Tot je telt hoeveel blije klanten de organisatie gecreëerd heeft in deze periode. Wij gaan door. Stoppen niet. Wilt u ook lachen als u uw energierekening ziet? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Ons Verdienmodel

De energieleveranciers bieden ons een vaste vergoeding indien een klant via ons zijn energiecontract afsluit. Deze vergoeding is voor alle energiebedrijven gelijk. Daardoor kunnen wij ook onze onafhankelijkheid garanderen.
U betaalt als overstapper geen extra kosten voor het kiezen van een nieuwe energieleverancier via De Nationale Energie Controle. De vergoeding die wij ontvangen wordt namelijk niet doorberekend aan klanten. Waar leveranciers anders marketing- en saleskosten kwijt zijn, gebruiken zij dit budget nu om via De Nationale Energie Controle energiecontracten te verkopen. Over het algemeen bent u via ons zelfs goedkoper uit dan wanneer u direct een energiecontract afsluit bij de energieleverancier, omdat in één keer de beste deal wordt neergelegd.